Aurora Travel | Ajurveda medicina (Mumbai)
445
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-445,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Ajurveda medicina

Ekskluzivno zastupništvo sa Ajurveda klinikom Samskrt Life

AURORA TRAVEL s posebnim ponosom i čašću ističe saradnju i ekskluzivno zastupništvo (Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Makedonija i Kosovo) sa poznatim AJURVEDA timom ljekara iz Indije, Samskrt Life.

Ajurveda, grana medicine stara 5000 godina, svoje principe prvenstveno zasniva na ravnoteži tri elementarne energije: (vazdušnom prostoru – „vjetar“), (vatri i vodi – „žuč“) i (vodi i zemlji – „sluz“). Prema ajurvedskoj medicinskoj teoriji, ako su ove tri energije u jednakim količinama (uravnotežene), tijelo će biti zdravo.

U klinici SAMSKRT LIFE nevjerovatno uspješno se liječi:
-Rak
-Dijabetes
-Sterilnost
-Gojaznost
-Policistični jajnici
-Gubitak kose
-Problematičan ten
-Oboljeli zglobovi
-Problemi u metabolizmu-digestivnom traktu.

Svi potencijalni klijenti mogu u agenciji AURORA TRAVEL zatražiti svu pomoć u konsultovanju ljekara u Indiji vezano za njihov problem, obezbjeđivanje vize za Indiju, prevod medicinske dokumentacije, avio karte.

Nesebični tim agencije AURORA TRAVEL do detalja koordinira, u Vaše ime, sa stručnim timom klinike i otvara put za rješavanje Vaših problema.

Samskrt Life, sa sjedištem u Mumbaiju (Indija) i Londonu (Velika Britanija), sačinjava stručni tim ljekara:
Dr. Siddhartha Sangupta (osnivač)
Dr. Ashok Paranjpe
Dr. Sonali Nimbalkar
Dr. Prachi Yadav
Mr. Ankur Banerjee : Admin
Mr. D. Sonawane :Logistics