Aurora Travel | Nekretnine
742
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-742,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Nekretnine

Nekretnine (rentiranje, prodaja, kupovina)

Nakon dužeg rada u turizmu, putevi su nas, na neki čudan način, kako to obično u životu i biva, odveli u neku novu sferu. Sferu nekretnina. Razvojni put turističke agencije AURORA travel u početku stidljivo, a sada svakim danom sve snažnije, razgranava svoje djelatnosti i postaje ozbiljan privredni subjekt u Crnoj Gori, sa brojnim poslovnim partnerima u inostranstvu. Nekretnine su se prosto “ispriječile” na tom našem putu i bilo ih je nezamislivo zaobići.

Prosto, umrežili smo i uvezali svo dosadašnje iskustvo, mnoge privatne i poslovne kontakte, potrebu za nekim novim dimenzijama u poslu, i najvažnije od svega, ogromnu želju i povjerenje klijenata zauspostavljanjem saradnje u cilju zajedničkih interesa…i NEKRETNINE su tu. Ukoliko vidite šansu da preko naše agencije izdate apartman, prodate zemlju, kupite stan, tu smo za vas.